• Jaren geleden droomden we er al van om samen een bedrijf te starten, en nu is het eindelijk werkelijkheid geworden!

    Als sieradenliefhebbers zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Echter, bij het ontdekken van wat we mooi vinden, merkten we dat er nog steeds iets ontbrak. Veel verkochte items maken je niet uniek, aangezien velen er al mee rondlopen. Daarom streven we naar exclusiviteit. Bij ons vind je unieke stukken die niet alleen trendsettend zijn, maar ook een gevoel van exclusiviteit uitstralen.

  • Welkom bij ons nieuwe avontuur, waar we onze passie voor sieraden combineren met een streven naar exclusiviteit!

    DEIJQ. is meer dan zomaar een naam; het vertegenwoordigt de essentie van ons familiebedrijf. 'Dijk' weerspiegelt onze achternaam, en met een chique twist hebben we er 'DEIJQ' van gemaakt.

  • Onze missie is het leveren van hoogwaardige sieraden die de unieke schoonheid en individualiteit van elke drager benadrukken. Wij zetten ons in voor vakmanschap en duurzaamheid, We willen met zorg en aandacht producten maken die je outfit helemaal compleet maken.

  • Onze visie is om ons merk te ontwikkelen en unieke ontwerpen te creëren waarmee we ons onderscheiden in de markt. We streven ernaar om sieraden te maken die niet alleen de schoonheid benadrukken, maar ook de individualiteit en persoonlijkheid van de drager tot uiting brengen. Door innovatieve en originele creaties willen we een blijvende indruk achterlaten en een bron van inspiratie zijn voor onze klanten.