ANIEK VAN DIJK

OPRICHTER & CEO

Samen met mijn zusje hebben wij DEIJQ. opgericht. Deze droom hebben we al jaren, maar hij stond altijd op een laag pitje. Nu, vele jaren later, zijn we eindelijk begonnen!

Naast mijn werk voor DEIJQ. werk ik ook als fotograaf voor DEIJQ. en andere bedrijven. Onze studio en kantoor zijn gevestigd in Volkel, waar we onze creativiteit de vrije loop kunnen laten. Mijn zusje en ik hebben ons bedrijf helemaal zelf opgebouwd, van het ontwerpen tot het bouwen van de webshop en alles wat daarbij komt kijken.

We kijken enorm uit naar dit avontuur en naar alles wat er nog op ons pad komt! Daarnaast hebben we zelf ook nog veel leuke plannen in petto.

FEMKE VAN DIJK

OPRICHTER & CEO

Als klein meisje droomde ik er al van om mijn eigen sieraden te maken. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds bezig met het dragen van de mooiste sieraden en accessoires, omdat ik vind dat deze je outfit helemaal compleet maken.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan, is het eindelijk zover: een eigen webshop in sieraden en accessoires, samen met mijn zus. Ik heb onwijs veel zin in dit avontuur en ben benieuwd wat ons dit gaat brengen!

Naast het starten van dit bedrijf, werk ik ook als designer bij een fashion bedrijf. Het is geweldig om deze twee passies nu te kunnen combineren.

  • RING ANIEK DIAMANT - GOUD

    Door de elegantie en eenvoud is deze ring een echte bestseller die perfect is om toe te voegen aan je sieraden collectie.

  • KETTING FAY SMILEY - GOUD

    Deze echte eyecatcher is perfect om elke dag te dragen. Met het leuke smiley design zul je altijd stralend de deur uit lopen.

  • KETTING TESS DIAMOND SMILEY - GOUD

    Wij houden van een leuk feestje. Met deze te gekke smiley ketting met Swarovski kristallen zul je altijd stralend binnenkomen. Ga je voor de smalle of brede ketting?

1 van 3